Laat hier een berichtje achter of lees wat anderen over ons zeggen:

20 Comments

 1. Wat een gezellige zaterdagavond gisteren. Sfeer prima, overal lachende mensen. Lekker meezingen met karaoke. Wat een lol heeft iedereen. Zeker ook leuk voor beslotenfeest of vrijgezellenfeestje.

 2. 11 augustus 2018 het is gezellig druk veel leuke mensen en ook leuke muziek een klein minpuntje jullie moeten eens je albums van foto.s updaten maar verder geen op of aanmerkingen PS wat lopen er veel dubbelgangers in Rotterdam hahaha grtz
  Lambert konings

  • Gisteravond wezen karaoken met een paar collega’s in deze super gezellige tent. Een heel dik boek met liedjes. En als het er niet in staat gaan ze voor je op zoek op internet, waar het lied meestal wel te vinden is. Ontzettend veel lol gehad. Zelfs een collega die eerst wat sceptisch was kwam los. Ook zij wil weer een keer terug. Dat gaan we zeker doen.

 3. We hebben gisteren, 21 febr. een BRILJANT gezellige acond gehad met een aantal mensen die we in het begin van de avond nog niet kende! Het was Super! Alexandra en Jo….jullie kunnen ECHT heel goed zingen!!!

 4. Gisteren 30-01-2015 heb ik samen met mijn vriendin ontzettend genoten van jullie warme welkom de gezelligheid en alle lieve mensen er om heen.En ja je kan en mag je zelf zijn niet iedereen zingt zo mooi en prachtig het ie het idee en de leuke daarvan …Top ik heb zeer zeker genoten samen met mijn vriendin en we komen zeker weer terug

 5. Gister 21-11-2014 een fantastische avond gehad hier!!!
  Lekker vals gezongen (doodeng) maar toch gedaan!
  Super gezellige sfeer, je wordt gelijk geaccepteerd!
  6 december zijn we er weer!!!!! Nu al zin in!

  bedankt voor de super avond!

 6. Afgelopen zaterdag weer in Salon Tropica geweest. Geweldige avond gehad! Goede sfeer, ruimte voor iedereen om een liedje te zingen. Presentator Ed maakt er een feestje van. Sowieso werken er erg vriendelijke mensen bij Tropica. Gevoel dat iedereen welkom is met of zonder gouden keeltje. Aanrader!!

 7. Een nieuwe site eindelijk….. dank aan m´n dochter ….die dat heeft gemaakt wij zijn er zeer content mee en hopen meer er mee te kunnen doen en voor de bezoekers van onze site en zaak hopen we op een leuke toekomst.

 8. We hadden wat te eten en een koppie koffie nodig, en troffen deze fantastische tent aan op de Noordmolenstraat. Binnen ruikt et er naar een kruising tussen oude uitgedrukte sigarenstompjes en doodgeslagen bier. Het ziet er uit alsof iemand bij een faillissementsuitverkoop is geweest van een skihut en een coconuts en dat dan weer at random in een oud bruin café hebben gedumpt. Eclectische is een understatement.

  Buiten hangt er een klein bordje aan de muur: ‘In dit pand worden foto en video opnames gemaakt’. En het bewijs is duidelijk aanwezig! Aan de muren van deze kleine kroeg hangen 2 grote flatscreens die een slideshow laten zien van mensen die dronken van de flugel tegen elkaar aan staan te springen en schuren.

  Al met al was dit een geniale ervaring. Of het ooit mijn stamkroeg gaat worden? Ik denk het niet! Maar of ik stiekem wel nieuwsgierig ben naar hoe het er hier op zaterdagavond aan toe gaat? Natuurlijk!

 9. Het is niet een plek waar je zo snel komt voor een lunch of een avondje uit. Maar we hadden honger en we waren in de buurt. Van de ghettolicious maar symphatieke bardame kregen we twee prima tosti’s en we genoten (nou ja, genoten…) van een koffie en cola op het zonovergoten terras. Ik zou hier echter niet terug durven komen op een zaterdagavond…

 10. Salon tropica is toch wel een van de vreemdere kroegen die ik ben tegengekomen in Rotterdam. De hele tent heeft een gekkig en goedkoop uitgevoerd tropisch uiterlijk. En het hangt er vol met schermen. Een hele kleine kroeg, maar vol met schermen. Schermen waarop een voortdurende carrousel te zien is van de dronken foto’s van de vorige weken en maanden. Erg grappig, erg genant. Hier kan je overigens nog goed karaoke-en. Er worden hier namelijk heel vaak karaoke feesten gehouden, wat in combinatie met de drank voor meer genante vertoningen kan zorgen.

  Een heel erg bijzondere plek dus. Een boijzondere plek voor bijzondere mensen.

 11. Het is zo’n verborgen passie bij velen: karaoke. Bij Salon Tropica in het altijd volkse, en dus gezellige, Oude Noorden kan die passie in alle hevigheid worden beleefd. Het boek waar alle titels in staan die meegezongen kunnen worden is niet te tillen. het aanbod is gigantisch. Uiteraard worden alle hits aangeboden en maar er staat zowaar ook opera in het systeem. Er zijn vaste klanten in de tent die zo’n klassiek stuk uit volle borst en met gevoel meezingen dus dat kan ontmoedigen maar uiteraard mag iedereen zo vals zingen al ze willen. De sfeer is gemoedelijk en de biertjes zijn aantrekkelijk geprijsd. Dat helpt de schaamte te overwinnen!

 12. Karaoken is zeg maar echt “mijn ding”. En het ding van al mijn vrienden. Waar zoek je ze op uit? Op keihard kunnen gaan op alles. En dan vooral op het grootste karaoke-uitzoek-boek wat er bestaat. Bij Tropica kan je een avondje al vullen met door dit legendarische boek te bladeren. Daarom bereiden wij een avondje Tropica goed voor door van te voren ergens thuis Youtube volledig uit te kleden en een persoonlijke lijst met naar eigen zeggen hits te noteren.

  Vervolgens alvast volgegoten (soms niet eens nodig) betreden we de huiskamer van Tropica waar je altijd lekker “jezelf” kan zijn. Rennen naar de bar om de eerste briefjes in te leveren en daarna ongeduldig wachten op je beurt. Hopelijk is er geen vrijgezellenfeest aan de gang en ben je snel en vaak aan de beurt.

  Ik ben benieuwd of dit ooit niet meer leuk zal zijn.

 13. Salon Tropica in Rotterdam!! Afgelopen weekend weer eens geweest. Wat een feest is het daar toch. Lekker divers publiek, van pak m beet in de 20 tot 60+. Jan met de Pet, Karel met de R en Truus met d’r breiwerk. Ed met z’n onvervalste vertolking van “Georgia”. Iedereen is daar welkom. Gekkigheid ten top! Snel maar weer terugkeren daar! Van mij een dikke 10!

 14. Hier weer eens geweest op zaterdag 23 maart 2013! Leuke tent! Leuke mensen! Alleen Paradise by the Dashboard light moeten we de volgende keer toch echt gaan zingen! 😉

 15. Jij zingt echt onwijs goed!’
  ‘Nee joh, jij zingt echt veel beter!!!!’
  Hysterisch praat mijn vriendin tegen haar vriendin. Haar vriendin is een kennis van mij, en ik wist niet dat ze zo fanatiek was met de karaoke-microfoon. Blijkbaar is mijn vriendin ook heel fanatiek met de karaoke-microfoon.
  Het is zaterdagavond, niet de beste avond, verteld iemand me. Het maakt ons niet uit. Mijn vriendin is met een groep van heel veel jonge mooie meisjes. Die verzamelt ze namelijk. Toen mijn vriendin me uitnodigde, had het me wel leuk geleken: proosten in een karaoke-bar. De vaste klanten vonden de schelle klanken niet perse heel opwindend.
  Uiteindelijk zong ik Never ever van All Saints.
  En No No No van Destiny’s Child.
  Ja, zo’n avond was het.

  ‘Leeg orkest’, zei de jongen aan wie ik het vertelde. De nummers droeg ik aan hem op.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.